PÅSKE

Få inspiration til påskemiddagen 

Citronmuffins
Æggesalat med karse
Søde kyllinger af æg
Fyldte æg
Bananmuffin
Hjemmerørt mayonnaise
Halve æg med rejer og wasabicreme
Små æggepandekager
Blødkogt æg
Æggemuffins med bacon og gorgonzola
Æg en cocotte/brunch æg
Æggesnitter med skinke og tomatcreme
Bacon- og æggemuffins
Big breakfast
Laks med hvidløgsost eller gedeost
Marineret laks
Marineret sild med forårsløg og radiser
Pålægssalater
Ramsløgsmayonnaise
Rejeblinis med cremefraiche
Rejesalat med grapefrugt og asparges
Rimmet torsk med soyasauce og ingefær
Røget laks med flødeostemousse
Røræg med bacon, purløg og stegte tomater
Skidne pocherede æg med karse
Stegte sild med mangochutney i eddike
Tunmousse med oliven i citroner
Tunsalat
Vandbakkelser med varmtrøget laks og grønt
Æggeskyer