Job og karriere

At arbejde hos DANÆG

Som ansat i DANÆG-koncernen bliver du en del af en stolt fødevarevirksomhed, der har eksisteret siden 1895 og som fortsat vil have en plads i verden de næste mange år. De sidste par år har vi oplevet spændende udviklinger i fødevarebranchen, og der er ingen tvivl om, at fremtiden byder på endnu flere forandringer indenfor vores felt. Så hvis et dynamisk miljø, appellerer til dig, så er du måske lige den, vi står og mangler.

SE VORES LEDIGE STILLINGER
SE VORES LEDIGE STILLINGER

Vi leder jævnligt efter dygtige og engagerede medarbejdere til vores kontorer eller vores produktioner. Klik dig herind og se, om vi i øjeblikket har ledige stillinger eller bliv klogere på, hvordan du sender os en uopfordret ansøgning. 

HVERDAGEN HOS DANÆG

Hvad laver man som pakkeoperatør hos DANÆG? Og hvordan er det at være ansat i DANÆG-koncernen? Det får du svar på her, hvor du kan møde et par af vores engagerede medarbejdere. 


VORES ARBEJDSMILJØ

DANÆG skal være en god, udfordrende og sikker arbejdsplads for alle vores medarbejdere. Her kan du læse, hvad vi gør for at sikre et sundt og godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere i DANÆG-koncernen.