DANÆG PROFESSIONEL

Du skal føle dig i godt selskab
Sammen med gode råvarer og i valget af den rette samarbejdspartner. Find inspiration, viden og produkt nyheder målrettet det professionelle køkken.

Danæg er godt selskab

Også når det kommer til inspiration og faglig sparring. Uanset om du arbejder som kok eller køkkenassistent, står for catering ud af huset eller andet inden for det professionelle køkken, så har vi en god løsning. Med Danæg er du nemlig altid i godt selskab.

Mærket med Danske Æg

Som frontløbere i et stærkt branchesamarbejde, Danske Æg, er vi med til at sætte fokus på gode forhold for både høns og producenter, samt opbygge og dele viden omkring ægget og alle dets muligheder til vores kunder.

 

Historien om andelsselskabet

Som andelsselskab er Danæg ejet af sine ægproducenter. Det betyder, at hver enkelt ægproducent har medbestemmelse i de afstemninger, der finder sted i selskabet.

Andelsselskabet er altså et unikt fællesskab af egne, danske, dedikerede landmænd, der er samlet om æg.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Vi er klar til at hjælpe dig

Danæg er godt selskab. Også når det kommer til inspiration og faglig sparring. Eller sagt med andre ord, uanset om vores kunder lever solo eller laver mad til hele familien, arbejder som kok eller køkkenassistent, står for catering ud af huset eller mad i huset til mange gæster hver dag, så har vi en god løsning. Med Danæg er du altid i godt selskab.