Marineret laks

Sådan gør du

Fjern eventuelle mørke hinder på laksen, og gå den efter for ben. Læg den i et lille fad, der lige kan rumme den. Pisk ingre dienserne til marinade sammen, og hæld den over fisken. Dæk til, og lad laksen trække 3-4 timer eller længere.

Bland mayonnaise med limeskal og -saft, smag til med wasabi, salt og peber. Stil til side.

Hak de hårdkogte æg, og bland med kørvel eller persille.

Tag laksen op af marinaden. Skær skindet af. Fordel æggeblandingen hen over laksen, og skær i 4 stykker. Server med mayonnaisen og godt brød.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: