OM DANÆG

Lær os bedre at kende

Som en fødevarevirksomhed, der har eksisteret i mere end 125 år, har DANÆG meget at byde på. Idag er DANÆG en af de førende leverandører af friske æg og forædlede ægprodukter nationalt og internationalt. På denne side kan du lære vores historie, struktur og karrieremuligheder bedre at kende. 

KONCERNEN DANÆG

DANÆG er i dag en dansk-svensk ejet koncern, der består af fire 100 procent ejede datterselskaber, som er samlet i DANÆG Holding A/S med hovedkontor på vores pakkeri i Christiansfeld i Sønderjylland. 

VISION OG VÆRDIER

Som en moderne fødevarevirksomhed er det vores vigtigste opgave at producere og afsætte æg og ægprodukter, så effektivt, sikkert og bæredygtigt som muligt. Bliv klog på, hvordan vores vision og mission sætter retningen for det daglige arbejde. 

SIDEN 1895

Mange danske fødevarevirksomheder blev i slutningen af det 19. århundrede grundlagt som andelsselskaber. Det samme gælder DANÆG, som i 1895 blev døbt Dansk Andels Ægexport. Lær hvorfor DANÆG egentligt blev stiftet. 

FØDEVARESIKKERHED FRA JORD TIL BORD

mplementering af internationale kvalitetsstyringssystemer, en af verdens strengeste salmonellakontroller og store krav til hygiejne har gjort DANÆG til garant for skalæg og ægprodukter af høj kvalitet med sublim fødevare- og leveringssikkerhed. 

CSR

For os er Corporate Social Responsibility (CSR) et udtryk for engagement og respekt for det samfund, som vi er en aktiv del af. Derfor samarbejder vi med udvalgte danske og svenske foreninger og organisationer, der gør en forskel for unge og børn. 

JOB & KARRIERE

DANÆG beskæftiger 250-300 ansatte i Danmark og Sverige, og vi søger jævnligt efter nye, initiativrige kollegaer til vores fire produktionsfaciliteter. Her kan du møde et par af vores medarbejdere og se vores ledige stillinger. 

KONTAKT OS

Skal du tale med en specifik medarbejder hos DANÆG? Så klik dig herind og giv os et kald. Hvis du er i tvivl om, hvem du skal tale med, så ring til vores kundeservice på telefonnumrene nederst på siden. Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

WISTLEBLOWER SERVICE
WISTLEBLOWER SERVICE

Whistleblowing-ordningen kan bruges til at advare os om alvorlige risici for overtrædelser, der berører personer, vores organisation, samfundet eller miljøet.