Fyldte æg

Sådan gør du

Med gedeost og soltomater

Pil og halver æggene på langs eller tværs. Tag æggeblommerne ud, og mos dem med en gaffel sammen med mayonnaise og gedeost. Rør tomater og basilikum i. Smag til med salt og peber. Fordel fyldet i de halve æggehvider.

Med lakserogn

Pil og halver æggene på langs eller tværs. Tag æggeblommerne ud, og mos dem sammen med mayonnaise, citronskal, citronsaft, purløg, salt og peber. Tilsæt lidt mælk, hvis blandingen er for tyk. Fordel i de halve æggeskaller, og top med lakserogn og eventuelt lidt reven citronskal.

Med ansjos

Pil og halver æggene på langs eller tværs. Tag æggeblommerne ud, og mos dem sammen med mayonnaise, hvidløgsost, ansjoser, salt og evt. lidt mælk. Fordel i de halve æggeskaller, pynt med karse.

Ingredienser

10 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Forret Frokost
Del opskriften: