Citronmuffins

Sådan gør du

Del 1

Vaniljestangen flækkes og kornene skrabes ud. Rørsukker og vaniljekornene røres sammen med bagsiden af en ske, således at kornene skilles ad. Smør skal være stuetempereret, flormelis og rørsukker samt vanilje sukkeret røres luftigt.

Æg skal være stuetempererede og æggeblommer tilsættes lidt ad gangen. Stop når massen er ensartet. Hvedemel og maizena blandes og sigtes ned i dejen. Dejen vendes forsigtigt sammen med revet citron skal og saft.

Del 2

Ælt marcipanen og sukker sammen med hænderne. Ælt smør i lidt ad gangen. Når alt smørret er æltet med tilsættes æggene ligeledes lidt ad gangen. Del 1 og 2 vendes sammen og fordeles i formen. Bages ved 190 grader til den er godt gylden og giver efter ved tryk. Bages i 30-40 min.

Pynt med farvet kokus og chokoladeknapper.

Ingredienser

15 stk.

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: