DANÆG COOKING

FORÅR

Se vores samling af lækre og friske forårsretter. 

Eggs Benedict med laks
Bagt ricotta og aspargessalat m. rejer
Bagt torsk med spejlet æg, porrer & miso-dressing
Ciabatabolle med omelet og rodfrugter
Croque Madame
Tunsalat
Koldskål med æggehvidesky
Halve æg med rejer og wasabicreme
Små æggepandekager
Varm avokado med bacon og æg
Jordbærkoldskål
Blødkogt æg
Æggemuffins med bacon og gorgonzola
Æg en cocotte/brunch æg
Æggesnitter med skinke og tomatcreme
Bacon- og æggemuffins
Big breakfast
Laks med hvidløgsost eller gedeost
Marineret laks
Marineret sild med forårsløg og radiser
Pålægssalater
Ramsløgsmayonnaise
Rejeblinis med cremefraiche
Fyldte æg
Æggesalat med karse
Rejesalat med grapefrugt og asparges
Rimmet torsk med soyasauce og ingefær
Røget laks med flødeostemousse
Røræg med bacon, purløg og stegte tomater
Skidne pocherede æg med karse
Stegte sild med mangochutney i eddike
Hjemmerørt mayonnaise
Tunmousse med oliven i citroner
Vandbakkelser med varmtrøget laks og grønt
Æggeskyer