Små porrer-tærter med gedeost

Sådan gør du

Lav tærtedejen: Kom majs- og hvedemel samt salt i en food processor med smør samt hytteost og blend det. Tilsæt vandet lidt efter lidt, og blend videre, til du har en blød og smidig dej.

Ælt dejen let med en smule hvedemel, rul den ud og beklæd 4 tærteforme 10 – 12 cm i diameter med dejen. Gem den resterende dej – der er halvdelen tilbage, den kan fryses. Alternativt, så lav dobbelt portion tærter.

Pisk æg, æggehvide, mælk og gedeost med salt, peber og lidt timian, rosmarin eller lavendel.

Fordel fyldet i tærterne, læg porrerne oveni og bag derefter tærterne ved 200°, 25 – 30 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Server dem lune med lidt blandede salater.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Frokost Forret
Del opskriften: