Hønsesalat med karry

Sådan gør du

Tag en gryde og hæld hønsebouillonen i sammen med kyllingebrystet. Lad det koge i 15-20 minutter eller indtil kødet er færdigtilberedt. Lad derefter kødet køle af i bouillonen.

Skær kødet ud i små tern, eller riv det fra hinanden med en gaffel.

Pisk mayonnaisen og cremefraichen sammen med sennep, karry, salt og peber. Tilsæt derefter champignoner, forårsløg og kyllingekødet, og smag til med salt og peber.

Rist en skive groft brød og skyl et par salatblade. Læg bladene på brødet, kom godt med hønsesalat oven på salaten og pynt eventuelt med lidt kapers og friskt. fintsnittet forårsløg.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Forret Frokost
Del opskriften: