FORBRUGERE
PROFESSIONEL (B2B)
VORES ÆG
PRODUKTSORTIMENT
SPORBARHED PÅ ÆG
FØDEVARESIKKKERHED & CERTIFICERINGER
VIDEN OM ÆG
OM OS
VORES HISTORIE
KONGELIG HOFLEVERANDØR
NYHEDER
WHISTLEBLOWER SERVICE
CSR
JOB & KARRIERE
DANÆG GROUP
PRESSERUM
INSPIRATION
VORES LANDMÆND
KONTAKT OS
Dansk
Dansk
Deutsch
English
Dansk
Dansk
Deutsch
English
DANÆG COOKING
Æg til aftensmad
Lad dig æg'spirere af vores opskrifter.
Grønne æggehvidewraps m. asparges og rejer
Gourmet omelet m. ost
Bagt torsk med spejlet æg, porrer & miso-dressing
Fishcakes med mangosalat
Frikadeller med bladselleri og karse
Hjemmelavede ravioli med svampe
Hverdagstærtebund og -æggemasse
Hønsesalat a la Waldorf
Hønsesalat med karry