Vi deler madglæden med jer

Hvad er madglæde for dig? Din livret torsdag aften, et perfekt blødkogt æg eller hyggen ved at lave mad sammen? Kan du huske, da du knækkede et æg for første gang? Eller smagte dit første spejlæg? Sikkert ikke. Men bare rolig, du kan få lov at opleve hele følelsesspekteret igen i fællesskab med dine børn – bare tag dem med i køkkenet. Det er her, madglæden starter.

Vi tager børnene med i køkkenet

Hos Danæg mener vi, at madglæden starter i køkkenet. Også i børnehøjde. Derfor støtter vi op om Arla Fondens Madlejr®, hvor børn kan få sat lækre råvarer, madmod og fællesskab på skemaet med deres skoleklasse.

Tag børnene med i køkkenet og del madglæden. Det gør vi.

Deltag og vind

Med nemme retter og favoritter på menuen, kan du nemt tage børnene med i køkkenet og sammen udforske smage og konsistenser. Vi mener, at det er vigtigt at skabe gode madoplevelser sammen og selv for de mindste starter madglæden og nysgerrigheden for madlavning i køkkenet.

Vær med i konkurrencen om Juniorkogebogen fra Maria Christensen, der har samlet enkle og lækre hverdagsfavoritter til hele familien.

Om Arla Fondens Madlejr®

Danæg støtter op om Arlafondens Madlejr®, hvor børn på alle landets skoler får mulighed for at få sat madmod, madglæde og fællesskab på skemaet. Med afsæt i Arla Fondens metode, der tager udgangspunkt i børns naturlige nysgerrighed, også på mad, sætter vi i denne kampagne fokus på at få børn og æg med i køkkenet – med et smil på læben.

Madglæde har mange udtryk

Vi mener, at mad er sjovt og spændende – og til tider også lidt snasket. Med æg kan du også nemt at støtte op om madglæden derhjemme – bare tag børnene med i køkkenet og opdag de mange udtryk madglæden kan have.

Arla Fondens

Opskrifter

Arla Fonden har samlet en række lækre og nemme hverdagsklassikere, hvor børn nemt kan være med. Så tag endelig børnene med i køkkenet og del madglæden med opskrifter i børnehøjde.

Børn, Unge og Mad

Arla Fonden har gennem deres nyeste analyse "Børn, Unge og Mad" sat fokus på vigtigheden af, at lære børn og unge om mad, glæden ved madlavning og vigtigheden af bæredygtige madvaner. Arla Fonden vil med undersøgelsen skabe debat og øge opmærksomheden omkring børn i køkkenet, så flere kan udforske og forstå den fascinerende verden af mad.