
20-04-2023
Økologiske æg er testet fri for PFAS i sundhedsskadelige niveauer
Fra vores perspektiv er æg den perfekte ingrediens i uendeligt mange måltider. Derfor har ægget altid været kernen i vores virksomhed, og vi inspireres fortsat af æggets mange muligheder. Lad dig inspirere sammen med os.
Økologiske æg er testet fri for PFAS i sundhedsskadelige niveauer
DANÆG LANDER STABILT RESULTAT I ET UDFORDRENDE ÅR
PFAS i æg
Læs om vores nye "eggspress" univers fyldt med lækre, klimavenlige og mættende to-go-løsninger med æg.
DANÆG pressemeddelelse - marts 2022
”Generelt har 2021 været et intenst år, hvor forretningen særligt har været påvirket af en række betydelige eksterne forhold."
FASTELAVNSBOLLESÆSONEN ER SKUDT I GANG!
Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have. Nu ruller fastelavn stille og roligt ind over os, og det betyder fastelavnsboller. En god fastelavnsbolle er et stort hit blandt store og små, og heldigvis gør vores kagemix det endnu nemmere at lave lækre og luftige boller.
JULEKONKURRENCE
I år er vores julebakken lavet i samarbejde med Danske Hospitalsklovne, som DANÆG med stolthed støtter, så de kan hjælpe endnu flere børn og familier, der har brug for at få spredt glæde i en svær tid. Deltag i adventsjulekonkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Lirum Larum Leg og forkæl dig selv eller en du holder af.
D. 29. september er Danmarks officielle madspildsdag, hvor der sættes fokus på hvordan vi alle kan hjælpe med at mindske madspild. Her sættes der fokus på gode råd og idéer som kan hjælpe os til at redde mere af den gode mad.
MasterChef 2021 x DANÆG
I dette års sæson af MasterChef har deltagerne virkelig kæmpet for MasterChef trofæet, og det har bestemt ikke været nemt. Igen i år indgik ægget i mange af retterne med meget forskellige formål.
NYE CO2e-REDUCEREDE FRILANDSÆG
DANÆG-koncernen har, i samarbejde med DLG, skabt et nyt foderkoncept til frilands-høner, der reducerer CO2e-udledningen fra deres produktion af frilandsæg med 47 %.
ÆGS ROLLE I DE NYE KOSTRÅD
I januar præsenterede Fødevarestyrelsen de nye, officielle kostråd, der skal inspirere danskerne til at lægge sunde og klimavenlige fødevarer på tallerkenen. Hvordan går æg i spænd med dem?
"ÆGGET ER SÅ ALSIDIGT"
I den spændende elimineringsrunde i den nye sæson af 'MasterChef 2021' bliver deltagerne endnu engang kastet ud i svære discipliner - og her bruges ægget flittigt.
DANÆG-KONCERNENS 2020 ÅRSRESULTAT
DANÆG-koncernen kommer ud af 2020 med et lavere årsresultat end forventet. Resultatet er præget af COVID-19 pandemien og hård konkurrence på det nordiske hjemmemarked.
NYE LÆKKERIER MED ÆG TIL PENDLERE
Fra denne uge og frem kan landets pendlere sætte tænderne i en ny æggewrap fra DANÆG på alle Q8’s stationer.
DANÆG OPKØBER MUNAX OY
DANÆG-koncernen styrker sin position som markedsleder i Norden ved at opkøbe yderligere 76 % af finske Munax OY.
MASTERCHEF JULEN 2020
Igen i år tryller deltagerne i Masterchef Jul med frugtplantageæg og pasteuriserede æg fra DANÆG.
LEGOLAND-KONKURRENCE 2020
De varme dage og lange lyse sommeraftener kalder på at spise under åben himmel. Men hvordan bruger du æg på grillen, i picnic-kurven eller over bålet? Deltag i konkurrencen ved at dele dit spørgsmål.
GRØNNE RETTER I STORE GRYDER
Brancheforeningen Danske Æg er med i et nyt udviklingssamarbejde, der skal udmøntes i flere grønne retter i storkøkkenerne på landets hospitaler og i madservice til de ældre.
DANÆG STØTTER MADGLADE BØRN
Siden 2011 har brancheorganisationen Danske Æg - som DANÆG er medlem af - støttet Madskolernes vigtige arbejde med at gøre børn og unge trygge i køkkenet.
FØR KØLESKABETS OPFINDELSE
Det er kun 70 år siden, at moderne køleteknik havde sit indtog i fødevareproduktionen i Danmark. Så hvordan opbevarede man æg dengang?
ÆG FRA VORES SØNDERJYSKE LANDMÆND
Ved indgangen til 100-året for Sønderjyllands genforening med resten af det danske kongerige i 1920, har vi vi selvfølgelig lavet en æggebakke med sønderjyske æg.
CHOKOLADEFESTIVALEN 2020
I starten af marts løber Chokoladefestivalen i København af stablen og i år har vores
økologiske æg sneget sig med.
GOD KVALITET ER ET HÅNDVÆRK
En afgørende del af arbejdet i vores pakkeri i Christiansfeld er at sikre kvaliteten og fødevaresikkerheden af producenternes æg. Med hvad består kvalitetsarbejde egentligt af?
BURGERE MED ÆG
Makkerparret Tarik og Monty gøre (morgenmads)burgere med æg populære i Danmark - og nu lander vores økologiske plantageæg i deres burgere.
ÆG PÅ TV-SKÆRMEN
Deltagerne i juletidens sæson af 'Masterchef 2019' fik bevist, at ægget kan bruges til uendeligt mange julemåltider.
ÆG PÅ FARTEN
DANÆG præsenterer nyt produktsortiment af convenience-produkter til måltidsløsninger, to-go retter, streetfood mm.
JULEKONKURRENCE
Traditionen tro er vores jule-æggebakke landet i butikkerne og det fejrer vi med en konkurrence.
ÆGGEHVIDE-ENTUSIASTEN
Her får du Sune Demants opskrift på de franske makroner, der i 2016 sikrede ham sejren i 'Den store bagedyst'.
NYT POPULÆRT BAGEMIX
Lav dej til vandbakkelser på 5 minutter. Bland kagemixet med vand, pisk, bag - og nyd.
PRODUKTLANCERING: ØKO MAYONNAISER
I et innovativt partnerskab med Nordisk Tang har vi udviklet tre økologiske mayonnaiser med bæredygtig tang høstet ved de nordiske kyster.
DANSKERNES SPØRGSMÅL OM ÆG
Vi bad danskerne fortælle os, hvad de går rundt og undrer sig over ved æg. Få svaret på nogle af de tre hyppigste spørgsmål lige her.
HVORFOR BLEV DANÆG STIFTET?
I midten af 1800-tallet spillede æg ikke nogen samfundsøkonomisk rolle, men med lærer Frederik Møller ved roret kom de til det.