NYHEDER

Inspiration, viden og indsigt

Fra vores perspektiv er æg den perfekte ingrediens i uendeligt mange måltider. Derfor har ægget altid været kernen i vores virksomhed, og vi inspireres fortsat af æggets mange muligheder. Lad dig inspirere sammen med os.

20-04-2023
20-04-2023

Økologiske æg er testet fri for PFAS i sundhedsskadelige niveauer

02-03-2023
02-03-2023

DANÆG LANDER STABILT RESULTAT I ET UDFORDRENDE ÅR

03-07-2022

TOUR DE FRANCE 2022

Se billederne fra Christiansfeld 

05/2022

ÅRETS LEGOLAND® bakke kommer snart!

Du kan godt begynde at glæde dig. I år følger der en stor overraskelse med. 

01/2021

FASTELAVNSBOLLESÆSONEN ER SKUDT I GANG!
Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have. Nu ruller fastelavn stille og roligt ind over os, og det betyder fastelavnsboller. En god fastelavnsbolle er et stort hit blandt store og små, og heldigvis gør vores kagemix det endnu nemmere at lave lækre og luftige boller.

11/2021

JULEKONKURRENCE
I år er vores julebakken lavet i samarbejde med Danske Hospitalsklovne, som DANÆG med stolthed støtter, så de kan hjælpe endnu flere børn og familier, der har brug for at få spredt glæde i en svær tid. Deltag i adventsjulekonkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Lirum Larum Leg og forkæl dig selv eller en du holder af.

09/2021

DANMARKS MADSPILDSDAG

D. 29. september er Danmarks officielle madspildsdag, hvor der sættes fokus på hvordan vi alle kan hjælpe med at mindske madspild. Her sættes der fokus på gode råd og idéer som kan hjælpe os til at redde mere af den gode mad.

08/2021

MasterChef 2021 x DANÆG
I dette års sæson af MasterChef har deltagerne virkelig kæmpet for MasterChef trofæet, og det har bestemt ikke været nemt. Igen i år indgik ægget i mange af retterne med meget forskellige formål.

06/2021

NYE CO2e-REDUCEREDE FRILANDSÆG
DANÆG-koncernen har, i samarbejde med DLG, skabt et nyt foderkoncept til frilands-høner, der reducerer CO2e-udledningen fra deres produktion af frilandsæg med 47 %.

05/2021

ÆGS ROLLE I DE NYE KOSTRÅD
I januar præsenterede Fødevarestyrelsen de nye, officielle kostråd, der skal inspirere danskerne til at lægge sunde og klimavenlige fødevarer på tallerkenen. Hvordan går æg i spænd med dem? 

04/2021

"ÆGGET ER SÅ ALSIDIGT"
I den spændende elimineringsrunde i den nye sæson af 'MasterChef 2021' bliver deltagerne endnu engang kastet ud i svære discipliner - og her bruges ægget flittigt. 

06/2020

LEGOLAND-KONKURRENCE 2020
De varme dage og lange lyse sommeraftener kalder på at spise under åben himmel. Men hvordan bruger du æg på grillen, i picnic-kurven eller over bålet? Deltag i konkurrencen ved at dele dit spørgsmål. 

06/2020

GRØNNE RETTER I STORE GRYDER
Brancheforeningen Danske Æg er med i et nyt udviklingssamarbejde, der skal udmøntes i flere grønne retter i storkøkkenerne på landets hospitaler og i madservice til de ældre.

03/2020

DANÆG STØTTER MADGLADE BØRN
Siden 2011 har brancheorganisationen Danske Æg - som DANÆG er medlem af - støttet Madskolernes vigtige arbejde med at gøre børn og unge trygge i køkkenet. 

03/2020

GOD KVALITET ER ET HÅNDVÆRK
En afgørende del af arbejdet i vores pakkeri i Christiansfeld er at sikre kvaliteten og fødevaresikkerheden af producenternes æg. Med hvad består kvalitetsarbejde egentligt af? 

03/2020

BURGERE MED ÆG
Makkerparret Tarik og Monty gøre (morgenmads)burgere med æg populære i Danmark - og nu lander vores økologiske plantageæg i deres burgere. 

03/2020

ÆG PÅ TV-SKÆRMEN
Deltagerne i juletidens sæson af 'Masterchef 2019' fik bevist, at ægget kan bruges til uendeligt mange julemåltider. 

02/2020

ÆG PÅ FARTEN
DANÆG præsenterer nyt produktsortiment af convenience-produkter til måltidsløsninger, to-go retter, streetfood mm. 

12/2019

JULEKONKURRENCE
Traditionen tro er vores jule-æggebakke landet i butikkerne og det fejrer vi med en konkurrence.