01-10-2019

Til alle kagemænd og kagekoner

I mange år har bagerier, restauranter og kantiner sparet tid og med stor fornøjelse brugt vores færdige vandbakkelsesmix til at bage en luftig og ensartet vandbakkelse uden komplicerede arbejdsprocesser. Vi har netop introduceret en ny 200 grams-detailforpakning, så enhver kan lave vandbakkelseskagemand derhjemme med minimal forberedelsestid, men med samme gode smag som den hjemmelavede.

Vandbakkelsesdej

De drilske vandbakkelser

Først skal fedtstof og vand bringes i kog. Så tilsætter man mel og rører, til dejen slipper gryden, inden at man pisker æggene i lidt efter lidt. Når først dejen er kommet i ovnen, må man for alt i verden ikke åbne ovnlågen før tid, for så risikerer man, at hele molevitten kollapser.

At bage vandbakkelsesdej fra bunden kan være noget af en prøvelse og for den utrænede bager eller konditor kan det nemt gå galt undervejs.

Et hul i markedet

Fra industrikøkkenet til samtalekøkkenet

Af den grund bruger vores kunder - alt lige fra det lokale bageri til store industrikøkkener - vores færdige vandbakkelsesmix, som produceres på vores æg-pulverfabrik Källbergs i Sverige.

Da vi i foråret fik idéen til at bringe vores vandbakkelsesmix fra industrikøkkenet til samtalekøkkenet, lavede vi først en undersøgelse af kageblandinger i dansk detail og konstaterede, at der var et hul i markedet. Derefter lod vi produktet blive testet af nogle dygtige kageentusiaster. 

Vi har spurgt kunderne

Hvad siger kunderne?

”Kagen fik mange komplimenter af gæsterne. De var ikke klar over, at det var pulverform, før jeg fortalte dem det. Alt i alt super nemt i forhold til at lave dem fra bunden. Jeg ville klart købe denne form for ’shake ’n bake’ i butikken”.

”De bliver gyldne, hæver godt op og bliver sprøde uden på og saftige inden i uden at falde det mindste sammen. Selv dagen efter var de stadig gode. Og jeg lod dem endda bare stå på en rist med et klæde over”