02-03-2021

Nye lækkerier med æg til pendlere

Fra denne uge og frem kan landets pendlere sætte tænderne i en ny æggewrap fra DANÆG på alle Q8’s stationer. Den fyldige to-go frokost er resultatet af et spændende partnerskab mellem DANÆG og Q8, som har slået pjalterne sammen med et fælles mål om at udvikle udbuddet af Qvik To Go-måltider på tankstationerne. Æggewrappen er den anden produktlancering i rækken af lækre æg-måltider hos Q8.

Æggewrap til de ekstra sultne

Når de tørstige, sultne eller lækkersultne slår et smut forbi Q8 fra uge 9 vil endnu en fristelse få mundvandet til at løbe; æggewraps med laksesalat. Det nye to-go frokostmåltid er lavet på en 100 grams æggewrap fra DANÆG, smurt med dressing og fyldt med frisk grønkål og en cremet laksesalat. De grove grøntsager, den fede laks og proteinrige æggewrap er en fyldig mundfuld, som vil mætte selv gæster med en stor appetit.

I udviklingen af den nye wrap har der været fokus på mæthed og sundhed, så æggewrappen er et oplagt valg for gæster med hang til sunde sager.

Efterfølger til efterårets breakfastbolle

Det er anden gang, at DANÆG og Q8 har eksperimenteret med nye to-go måltider med æg. Allerede i efteråret 2020 kunne Q8 friste sine gæster med en lun breakfastbolle med sprød bacon, frisk tomat og en bøf lavet på æg fra DANÆG. Med en kop dampende lun kaffe i den ene hånd og breakfastbollen i den anden var sættet den perfekte brunch til folk på farten.

Vi er spændte på modtagelsen af den nye æggewrap og ser allerede nu frem til at udvikle flere velsmagende måltider med æg som omdrejningspunkt.