24-11-2020

MasterChef Jul 2020

Igen i år tryller deltagerne i MasterChef Jul med æg fra DANÆG, og det går ikke stille for sig. Gæstedommere som Umut Sakarya, Timm Vladimir, Francis Cardenau og mangle flere kommer med udfordrende ingredienser og svære discipliner i dette års juleversion af madprogrammet.

MASTERCHEF JUL

DANÆG på bordene

Sjette sæson af ”MasterChef Jul” er netop begyndt og DANÆG er tilstede på deltagernes borde fra start. Vores økologiske plantageæg fra høner i frugtplantager og økologiske pasteuriserede æg bliver forvandlet til lækre juleretter i både det søde og det salte køkken.

Julesæsonen byder 18 tidligere deltagere velkommen og strækker sig over 17 afsnit, hvor de dygtige deltagere konkurrerer i svære discipliner og fremtryller alt fra klatkager og lækre pandekager til paneret fiskefileter og hjemmelavede tarteletskaller. Og det går ikke stille for sig i år!

Spejlæg eller porcheret æg

Biksemad på højeste niveau

Et hav af gæstedommere har nemlig fundet vej til MasterChef-køkkenet og kaster de ivrige deltagere ud i spændende ingredienser og metoder, som giver sved på panden og rystende hænder. Én af disse gæstedommere er Timm Vladimir, som i et af afsnittene beder deltagerne om at lave en fantastisk biksemad af julemad-rester. Alle afsnittets fire deltagere bruger æg til at løfte deres biksemad - enten med det klassiske spejlæg eller med det teknisk krævende pocheret æg til stor glæde for dommerne.

”MasterChef Jul 2020” giver rigeligt med gode tips og tricks til året julemiddag, samt inspiration til madlavningsprojekter både optil og efter juleaften. Finalen i MasterChef Jul 2020 kan ses på TV3 torsdag den 10. december 2020.