01-06-2020

Vind et ophold på Hotel LEGOLAND® Castle

De varme dage og lange lyse sommeraftener kalder på at spise under åben himmel. Men hvordan bruger du æg på grillen, i picnic-kurven eller over bålet? Send din bedste sommerret med æg til os på vores facebookside eller på mail konkurrence@danaeg.dk, så deltager du i konkurrencen om at vinde den sejeste miniferie oplevelse i LEGOLAND® for 2 voksne og 2 børn med overnatning og entré til LEGOLAND®.

Besøg LEGOLAND® i Billund

Sommerens spændende eventyr

Igen i år byder LEGOLAND® jer velkommen på LEGO® tematiseret Castle Hotel lige ved siden af LEGOLAND®. På LEGOLAND Castle Hotel er hver eneste klods sprængfyldt med LEGO magi og fængslende eventyr om riddere, troldmænd og kongedømmer i fjerne lande!

Glæd jer til familieeventyr, der er en konge værdig, med masser af LEGO figurer og overraskelser. Så slå visiret ned, og tag syvmilestøvlerne på, for det er tid til at træde ind i et vaskeægte eventyr.

Find bakken i din dagligvarebutik

Gratis børnebillet på æggebakken

Der udloddes én præmie, som består af 1 overnatning for 2 voksne og 2 børn i temaværelse inkl. morgenmad og 2 dages entré til LEGOLAND®. Værdi op til kr. 4.916 kr. Præmien er gyldig til 30/6 2021 ex. juli. Der bliver trukket 3 heldige vindere d. 21. august 2020. Vindernes navne offentliggøres på DANÆGs hjemmeside og facebookside. Husk, at DANÆGs legobakke allerede er i butikkerne. LEGO, the LEGO logo and LEGOLAND are trademarks of the LEGO Group. © 2020 The LEGO Group.

På bakken finder du en GRATIS børnebillet til LEGOLAND®, som kan bruges ved køb af én voksenbillet.