17-11-2021

Vind et gavekort på 500 kr. til Lirum Larum Leg

Julen nærmer sig med hastige skridt og traditionen tro er vores jule-æggebakke landet i butikkerne. Julebakken er lavet i samarbejde med Danske Hospitalsklovne, som DANÆG med stolthed støtter, så de kan hjælpe endnu flere børn og familier, der har brug for at få spredt glæde i en svær tid. 

KONKURRENCE

Sådan deltager du

Deltag i vores adventsjulekonkurrence, hvor du hver uge har mulighed for at vinde et gavekort på 500 kr. til Lirum Larum Leg, samt en sød Muspitalsbamse. Så kan du forkæle dig selv eller en du holder af med en ekstra julegave. Du deltager i lodtrækningen på DANÆGs facebookside eller ved at sende en mail til konkurrence@danaeg.dk hvor du skal svare på følgende spørgsmål:

Hvilken sund morgenmad spiser Angus hver dag i julemåneden?:

Svar 1: Omelet med purløg
Svar 2: Lakridser

Vi trækker én vinder hver søndag i advent og der trækkes altså fire vindere i alt. Vinderne får direkte besked. Der udloddes også en Muspitalsbamse til 6 andre heldige vindere, som trækkes samtidig med gavekortene.

Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Lirum Larum Leg.

Ved deltagelse accepterer du, at modtage mails fra DANÆG med opskrifter og nyheder samt at Danske Hospitalsklovne må kontakte dig via telefon og SMS med nyt om hospitalsklovnene, støttemuligheder og konkurrencer.