06-02-2020

Convenience - æg på farten

Danskere betragter hjemmelavede måltider som bedre end to-go måltider, men bruger alligevel mindre og mindre tid på madlavning. Istedet ønsker forbrugerne sig lækre og sunde to-go måltider, der kan spare dem tid i køkkenet eller helt sparer dem madlavningen. Vores wraps er den nemme og smagfulde løsning, der kan gøre de travle forbrugere både mætte og glade.

Økologiske æggewraps

Vores økologiske æggewraps indeholder 14 gram protein pr. 100 gram og taler derfor til den sundhedsbevidste forbruger. De lækre æggewraps er hverken tilsat gluten eller laktose, hvilket gør dem til et attraktivt valg for allergikere.

Vores økologiske æggewraps er et sundt og mættende alternativ til eksisterende produkter. De er danskproduceret og lavet af økologiske, danske æg. De er enkeltfrosne, så de skal bare optøes og fyldes med sprøde grøntsager og en god dressing. Hver wrap indeholder 9 gram protein og giver derfor en god mæthedsfornemmelse på farten.

Vores wrap på frilandsæg er 3 cm længere og bredere end den økologiske variant, så der er god plads til en krydret dressing, sprøde grøntsager og animalsk protein.

Æggene kommer fra frilandshøner, der året rundt har adgang til en udendørs hønsegård.

Pizzawraps

Smid de klassiske madpandekager på porten og giv vores æggewraps en chance. Der er utallige måder at tilberede dem på, hvad enten de fyldes og rulles som en wrap eller bages i ovnen som pizzabund.

De enkeltfrosne wraps er lavet på minimum 80% æg og mætter godt med sine 11 gram protein per 100 gram.

Omeletbøf

På fast food restauranter og tankstationer breder udvalget af vegetariske retter sig, og med vores luftige omeletbøf bliver mulighederne for lækre, klimavenlige måltider flere.

Med det rette tilbehør er en burger med æggebøf lige så velsmagende som en klassisk burger. Sæt fx omeletbøffen sammen med luksuriøs trøffelmayo, frisk kål og ristede svampe i en smørristet briochebolle. Så er frokosten på farten sikret!