Citronmuffins

Sådan gør du

Del 1

Vaniljestangen flækkes og kornene skrabes ud. Rørsukker og vaniljekornene røres sammen med bagsiden af en ske, således at kornene skilles ad. Smørret skal være stuetempereret, og sammen med flormelis og rørsukker samt vaniljesukkeret røres det til en luftig masse.

De hele æg skal være stuetempererede og æggeblommerne tilsættes lidt ad gangen i smør og sukkermassen. Stop når massen er ensartet. Hvedemel og maizena blandes og sigtes ned i dejen. Dejen vendes forsigtigt sammen med revet citronskal og saft.

Del 2

Ælt marcipanen og sukker sammen med hænderne. Ælt smør i lidt ad gangen. Når alt smørret er æltet med tilsættes æggene ligeledes lidt ad gangen. Del 1 og 2 vendes sammen og fordeles i formen. Bages ved 190 grader til den er godt gylden og giver efter ved tryk - cirka 30-40 min.

Pynt med farvet kokos og chokoladeknapper.

Ingredienser

15 stk.

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager Bagværk Kage
Del opskriften: