Deviled eggs

Sådan gør du

Server Djævleæg til påske

Læg dine æg i en gryde og hæld vand over. Fra vandet koger skal de have ca. 8 min indtil de er hårdkogte.

Lav din mayonnaise imens æggene koger. Tilsæt her ægblomme, salt og eddike i en skål. Tilsæt langsomt olien imens du pisker det hele sammen.

Når æggene er færdige, hælder du vandet fra og ligger dem i iskoldt vand - så bliver de meget nemmere at pille. Pil æggene og skær dem langs. Vip blommen ud og kom dem i din rørte mayonnaise. Rør det hele godt sammen og tilsæt sennep. Rør indtil du opnår den rigtige cremede konsistens. Fyld nu dine æg med mayonnaisen. Anret så med fintsnittet purløg og paprika.

Tilsæt eventuelt lidt tabasco eller cayennepeber i mayonnaisen for ekstra styrke.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Mellemmåltid Forret
Del opskriften: