BÆREDYGTIGE PRODUKTER

Smagfuldt og bæredygtigt på én og samme tid

De globale klimamål præsenterer virksomheder indenfor fødevareproduktion for komplekse udfordringer. Arbejdet med at nedbringe drivhusgasemissioner forpligter og tilskynder os til at gå i spidsen for en mere bæredygtig fødevareproduktion i vores branche. Derfor er bæredygtighed en af vores topprioriteter, når vi udvikler nye, lækre produkter baseret på æg. 

Øko mayonnaiser med Nordisk Tang

Omdrejningspunktet for verdensmål 8.4 er at fremme bæredygtig produktion og vækst uden miljøforringelse. I tråd med dette indgik vi i 2019 et kreativt partnerskab med Nordisk Tang om at udvikle økologiske mayonnaiser med næringsrig, miljøvenlig tang høstet ved de danske og norske kyster.

Høner i frugtplantager

Vores plantageæg kommer fra økologiske høner, hvis hønsegård er indrettet i en frugtplantage med fx æble-, pære- eller blommetræer.

Med vores plantageæg slår vi to fluer med et smæk: hønerne kan spise af de næringsrige nedfaldsfrugter, søge ly under træerne og bevæge sig frit rundt i det grønne miljø. Samtidig drager frugttræerne fordel af hønernes gødning.