ÆG OG INSPIRATION TIL FOOD SERVICE

Danæg tilbyder skalæg til professionelle brugere i private og offentlige køkkener. Danæg leverer produkter på tværs af de forskellige typer af produktionsformer: Økologi, friland, skrab og bur.

ØKOLOGISKE PRODUKTER

Økologiske produkter er baseret på æg lægges af høner, der frit kan vælge at gå udenfor i en hønsegård – året rundt. Hønsegården skal være dækket af græs eller anden vegetation, og der skal være både læ og beplantning i form af træer og buske. 

Økologiske æg

FRILANDS PRODUKTER

Frilands æg lægges af høner, der har adgang til en udendørs hønsegård, når vejrforholdene tillader det. Hønsegården skal være dækket af græs og jord. I hønsehuset skal minimum en tredjedel være dækket af strå, høvlspåner, sand eller tørv, så hønerne kan skrabe og støvbade for at holde sig rene. 

Frilandsæg

SKRABEPRODUKTER

Skrabeprodukter er baseret på æg der bliver lagt af høner, der går frit rundt i deres hønsehus. En tredjedel af pladsen skal være dækket med strå, høvlspåner, sand eller tørv. Det betyder, at hønerne kan skrabe og støvbade for at holde sig rene. Der er krav om både reder og siddepinde i hønsehuset.

 Skrabeæg

De fleste hjemmesider bruger cookies - og det gør vores også. De fortæller os, hvordan hjemmesiden bliver brugt, så vi kan give dig den bedste oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Du kan læse mere om cookies og hvilke vi bruger her. Du accepterer vores cookies, når du klikker OK.