Egg Bites

Vores små, fyldte Egg Bites er perfekte som mættende tilbehør i en salat eller på grillspyd - eventuelt som erstatning for kød. Brug vores Egg Bites som en del af frokost-kantinen eller delikatesseafdelingen. De luftige Egg Bites er fyldt med to typer af cremet fyld: spinat/gryere eller tomat/ost. 

VELSMAGENDE VEGETARISKE EGG BITES

Egg bites fra DANÆG fås i tre varianter med spinat eller tomat. De kræver ingen forberedelsestid, og kan optøs og spises direkte fra pakken eller varmes i mikroovn/ovn. For at opnå en mere sprød skorpe kan de steges i lidt smør eller olie. Anvendelsesmuligheder er mange.

 

 

DELIKAT OG MÆTTENDE MAD PÅ FÅ MINUTTER

Med et højt indhold af æg er du sikret et mættende måltid, enten om det er til aftensmad eller blot til den lille sult.

 

 

WRAPS MED EGG BITES

1 blad spidskål efter sæson
3 EGG BITES
3 asparges
½ rød peberfrugt
50g blandet salat
1 gulerod
2 spsk. sød chilisauce
1.
Tag et blad fra spidskålet og skyl det grundigt –brug bladet som wrap.
2.
Skyl og snit de resterende grønsager og placer dem på midten af wrap’en.
3.
Læg enten hele eller halve egg bites blandt grønsagerne og dryp med chilisaucen.
4.
Rul wrap’enforsigtigt sammen.

EGG BITES HAPSERE

2 EGG BITES
Friskost
½ avokado
Syltede rødløg

2 EGG BITES
1 tomat i skriver
2 skriver frisk mozzarella
Basilikum
Salt og peber

2 EGG BITES
2 skriver aubergine
2 skriver squash
Lidt olie
Soltørrede tomater

1. Top 3 EGG BITES med friskost. Skær avokadoen i skriver og læg et par skriver i hver. Top EGG BITES’enaf med syltede rødløg.
2. Skær aubergine og squash i skriver. Steg dem på en pande med lidt olie indtil skriverne er møre. Lig en skrive af hver på EGG BITES op top med soltørret tomat.
3. Lig en skrive tomat og en skive mozzarella på EGG BITES’enTOP med basilikum og salt og peber

EGG BITES SALAT MED NØDDER OG RØDBEDE

4 EGG BITES
½ spidskål
200g rødbede i strimler
1 håndfuld blandede nødder
Ét bundt persille
1 spsk. olivenolie
Oliven

1. Rist en håndfuld nødder på en tør pande i et par minutter indtil nødderne begynder at tage farve. Sæt dem til side.
2. Snit spidskålen fint og hak persillen. Vend persillen, spidskål og rødbedestrimler sammen med olivenolien.
3. Varm 4 EGG BITES efter anvisningen på pakken. Halver og fordel dem udover salaten.
4. Drys med de ristede nødder og server med oliven.