Pavlova med lime & jordbær

Sådan gør du

Pisk æggehviderne stive og pisk sukkeret i lidt af gangen. Pisk til du har en tyk og blank marengsdej. Tilsæt vineddike, sigt majsmel og vend og fold begge dele i dejen. Beklæd en bageplade med bagepapir og drys et tyndt lag sukker på. Brug en stor spiseske og top marengsdejen som store kager.

Bag marengsene ved 125°, ca 30 minutter, til de er faste. Lad kagerne afkøle lidt på pladen, før de flyttes over på en bagerist og afkøler helt.

Skyl, nip og skær jordbærrene i mindre stykker, vend dem evt med lidt limesukker og fordel dem i marengskagerne, der pyntes med citronmelisse.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: