Chokolademousse

Sådan gør du

Del chokoladen i mindre stykker og smelt den i en skål over vandbad. Tag skålen op og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen. Lad det køle af. Pisk fløden stiv i en anden skål og vend den forsigtigt i chokolademassen. Hæld moussen i portionsglas og stil dem koldt i 4-6 timer. Skold og smut mandlerne, snit dem i tynde strimler. Rist dem gyldne i smør på panden. Pynt ved servering med mandlerne. I stedet for mørk chokolade kan der anvendes hvid chokolade, vær opmærksom på at piske kaffe og æggeblommer i den smeltede hvide chokolade til en jævn blanding.

Serveres med lidt friske bær.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: