Nørreåens æg
Lars Lunding har været ægproducent hos Danæg i mange år. Men han er aldrig groet fast. Tværtimod er han stadig drevet af at udfordre branchen og prøve nye ting af. Lars har økologiske høner på sin ejendom i Sunds.
Danske råvarer bugner af smag. Hele året rundt. I samarbejde med
kokkelandsholdet sætter vi fokus på danske råvarer med smagen af sæson
leveret af danske landmænd. Her tager vi jer med i både marken og køkkenet fra lokal produktion til færdig servering.
Alle taler om lokale fødevarer, men hvordan bruger vi dem? Hvordan smager dansk oprindelse i en ret? Og hvordan får gæsten at vide, at ægget kommer fra en fritgående høne med højt til himlen. Med smagen af sæson stiller vi skarpt på, hvad danske råvarer betyder i det professionelle køkken.
Vi er et andelsselskab af danske landmænd med ansvarlig produktion fra gård til bord. Vores økologiske æg kommer fra danske høner, der har fri adgang til udendørs hønsegårde året rundt. Hønerne spiser sig mætte i økologisk foder, så jeres gæster kan nyde smagen af rendyrket økologi fra vores udvalgte danske gårde.
Danske råvarer bugner af smag. Hele året rundt. I samarbejde med kokkelandsholdet sætter vi fokus på danske landmænd – og danske råvarer med smagen af sæson. Her tager vi jer med i både marken og køkkenet fra lokal produktion til færdig servering.