Røræg med hytteost og svampe på surdejsbrød

Sådan gør du

Rengør champignon og skær i kvarte.
Steg champignon på en stor varm pande, hæld evt. væde fra.
Steg videre indtil de er gyldne.
Læg til side.
Bland æg og hytteost, tilsæt salt og peber.
Hæld æggeblandingen på en pande med lidt smør.
Skrab fra side til side med nogle sekunders mellemrum.
Når æggemassen er ved at blive fast tages den af varmen.
Rist surdejsbrød og smør med pesto. Top med røræg, champignon og til sidst karse.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Brunch Frokost Forret Hovedret Mellemmåltid
Del opskriften: