Pandekager med safranscreme og granatæble

Sådan gør du

Knæk æggene i en skål, og pisk dem op. Skræl bananen, mos med en gaffel og bland den i skålen med æg, sammen med vaniljepulver. Opvarm en pande med smør over medium varme. Hæld dejen på og bag små pandekager et par minutter på hver side.

Bland fløde, safran og sukker i en skål.

Læg pandekager og safrancreme på en tallerken og top med granatæblekerner, hakkede valnødder, revet chokolade og eventuelt lidt vaniljeis.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Brunch Bagværk Kage Mellemmåltid Morgenmad Søde sager
Del opskriften: