Fransk galette

Sådan gør du

1. Pisk mel, æg, mælk og salt sammen til en jævn dej uden klumper.

2. Smelt lidt af smørret på en pande med låg. Tilsæt ½-1 dl dej og fordel dejen jævnt. Gentag til du ikke har mere dej.

3. Læg én skive ost i midten af hver galette. Læg 2 skiver skinke og en lille håndfuld spinat oven på osten og rul kanterne lidt sammen, så du former små reder, hvor du kan slå 1 æg ud i hver.

4. Læg låg på panden, og steg galetten i ca. 5 minutter ved lav varme, indtil ægget er færdigt.

5. Serveres straks som den er. Velbekomme!

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost Mellemmåltid
Del opskriften: