Vaniljekranse

Sådan gør du

Skrab forsigtigt kornene ud af vaniljestangen og rør kornene godt ud med 2 spsk. sukker. Tilsæt lidt mere sukker og rør kornene jævnt ud. Bliv ved, til du har hældt alt sukkeret i (på den måde undgår du, at kornene klumper sig sammen i dejen).

Smuldr mel og koldt smør, så det har konsistens som revet parmesan. Rør/ælt alle ingredienser sammen til en homogen dej uden at ælte for meget.

Kom bagepapir på en bageplade. Kør dejen igennem kødhakkerens stjerneform. Form små vanillekranse på bagepapiret.

Bag vanillekransene ved 190º i ca. 7 min. indtil de er lysebrune.

Ingredienser

10 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: