Bagte æbler med marcipan

Sådan gør du

Æbler med fyld

Skær en hat af æblerne. Udhul æblerne uden af lave hul i bunden. Lav en ridse hele vejen rundt, hvor æblet er tykkest, så du bestemmer, hvor det skal briste. Bland alle ingredienser til fyld, og fordel det i æblerne. Stil i smurt ovnfast fad, og bag ved 175 grader ca. 25 minutter, til æblerne er møre uden at være faldet sammen.

Abrikoscreme

Pisk æggeblommerne fyldige med sukker. Tilsæt marmeladen, og vend det hele i flødeskummet. Server med 1 eller 2 bagte æbler til hver.

Ingredienser

2 stk.

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager Dessert
Del opskriften: