Hakkebøf af vildtkød

Sådan gør du

Bland det hakkede kød med salt, maizenamel, enebær, peber og creme fraiche. Form det til 4 bøffer. Brun og steg dem i smør på panden. Fjern dem, og kog panden af med bouillon og madlavningsfløde til sauce.

Vask panden af, og rist appelsiner og tranebær i smør et par minutter. Drys sukker over, og lad det dampe, til tranebærrene begynder at briste. Fordel blandingen ved bøfferne, og top svampene op på bøfferne. Server med saucen.

Server med aspargeskartofler og smørristede brune svampe.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad
Del opskriften: