Brownies med portvin og lakrids

Sådan gør du

Smelt de 50 g smør og 100 g chokolade i en skål i vandbad. Afkøl, uden at det stivner.

Pisk det bløde smør og sukker lyst og cremet. Tilsæt æggene et ad gangen. Rør creme fraiche, portvin, lakridspulver og kardemomme i. Rør den afkølede chokolade i. Vend til sidst mel og nødder i dejen. Kom dejen i en lille, smurt kageform på ca. 25-35 cm. Bag kagen på nederste rille i ovnen ved 180 grader i ca. 30 minutter. Afkøl på bagerist.

Skær kagen i firkanter eller trekanter. Server med vaniljeis eller flødeskum.

Ingredienser

8 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: