Flødeboller med hindbær

Sådan gør du

Rul marcipanen ud i et par mm-tykkelse og udstik den til små runde kager, 5 cm. i diameter.

Læg dem på en plade med bagepapir og bag dem ved 180° varmluft 6 – 7 min. til bundene er let gyldne.

Tag dem ud og lad dem afkøle

Kog vand, sukker og glucosesirup i en lille gryde – under låg – 2- 3 min. Prøv med et sukkertermometer, det skal vise 117 – 122°.

Pisk æggehviden til let skum med 1 spsk. sukker.

Pisk derefter den varme sirup i æggehviden i en tynd stråle. Pisk kraftigt, drys PURE protein over og forsæt med at piske til skummet er tykt og helt nedkølet til stuetemperatur. Vær sikker på, at det er helt koldt.

Fyld skummet i en sprøjtepose med mellemstor tylle. Sprøjt skummet i toppe på bundene og lad skummet tørre lidt. Smelt chokoladen og pensl den rundhåndet over skummet – det kræver lidt øvelse og tålmodighed. Drys evt. med lidt tørrede hindbær eller raw chokolade.

Ingredienser

12 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: