Paté med pistacier

Sådan gør du

Begynd med smagstilsætning: Damp skalotteløg møre i olie 5 minutter ved svag varme. Tilsæt portvin, og kog 5 minutter uden låg. Afkøl.

Rør lever, spæk, svinekød, æg, salt og peber sammen. Tilsæt de afkølede skalotteløg/portvin. Tilføj rucola og pistacier.

Kom det i en smurt form, og bag patéen ved 200 grader i ca. 45 minutter, eller til et stegetermometer viser 72 grader.

Afkøl patéen under pres. Skær i skiver ved serveringen.

Server med cornichoner, oliven og brød og eventuelt appelsinskiver med rucola, skivede oliven og smagt til med balsamico.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Forret Frokost
Del opskriften: