Én dej, tre slags småkager

Sådan gør du

Dej

Hak fedtstof og mel med en kniv, og findel det fint med fingrene. Tilsæt sukker og hjortetaksalt, og saml det hele med ægget. Del dejen i 3 portioner, ælt lakridspulver i den ene og reven chokolade i den anden. Den sidste forbliver, som den er. Stil alle portioner i køleskabet 1 times tid.

Korendekager med lakrids

Udrul dejen tyndt, og udskær den med kagespore i små firkanter på ca. 4 x 4 cm. Læg dem på bageplade med bagepapir. Pensl med æg, og drys med perlesukker og korender. Bag kagerne i midten af ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Kanelkager med chokolade og mandler

Udrul og udstik tynde, runde kager af dejen. Læg dem på bage plade med bagepa pir. Pensl med æg, drys med kanelsukker, og læg en halv mandel i midten af hver kage. Bag kagerne i midten af ovnen ved 200 grader i ca.10 minutter, til de er smukt brune. Afkøl på bagerist.

Kokoskranse

Udrul dejen tyndt. Udstik runde kager, 6 cm i diameter. Udstik et hul i midten med f.eks. et snapseglas. Læg kransene på bageplade med bagepapir. Pensl med æg, og drys med en blanding sukker og kokosmel. Bag på næstnederste rille ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Ingredienser

75 stk.

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: