Cremet fastelavnsboller med chokolade

Sådan gør du

Gæren røres ud, mælken og det øvrige tilsættes, men kun 400 g. mel. Dejen arbejdes godt igennem med en ske, stilles et lunt sted og hæves til det dobbelte. Derefter æltes dejen med lidt mere mel, men ikke mere end højest nødvendigt. Dejen rulles ud i en firkantet plade og skæres i små firkanter herpå fordeles den kogte kolde creme. Dejen pakkes godt sammen om cremen og sættes på en smurt plade med sammenføjningerne nedad. Bollerne hæves ca. 10 min.

Boller sættes i en varm ovn ved 210 grader. Bages i 13-15 min. Bollerne overtrækkes med glasur.

Ingredienser

10 stk.

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Bagværk Forret
Del opskriften: