Tid: 135 min.
                
                
                
            Marengsreder med jordbær og hindbær
Sådan gør du
Marengsreder
                                            Pisk æggehviderne luftige med en elpisker i en skål. Tilsæt flormelis, og pisk hviderne stive, til du kan vende skålen på hovedet.
Tænd ovnen på 100°. Fyld marengsen i en sprøjtepose med tylle, og sprøjt rederne ud på en bageplade med bagepapir.
Bag rederne i ovnen i ca. 2 timer, til de er gennemtørre. Afkøl på en bagerist.
                                        
Fyld og pynt
                                            Pisk fløde og vaniljesukker sammen til skum.
Skyl og rens jordbær, og skær dem i tern.
Fordel vaniljeskummet i rederne, top med hindbær og jordbær, og pynt evt. med skovsyre. Servér straks.
                                        
Ingredienser
4 Personer
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
 
{{ ingredientGroup.GroupName }}
- {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}