Citron-/limemousse

Sådan gør du

Pisk æggeblommer og sukker tykt med citronskal. Læg husblassen i blød i koldt vand 4 – 5 minutter, hvorefter den knuges godt af og smeltes over vandbad eller ved meget svag varme i en gryde med teflonbelægning.

Afkøl husblassen med citron-/limesaften, og lad den blive helt kold.

Pisk den afsvalede husblas i fromagen og vend æggehviderne i.

Rør og vend i fromagen til den begynder at stivne. Derefter fordeles den i små skåle og stilles køligt til de skal serveres, hvor de pyntes med reven lime- og citronskal samt rød skovsyre.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager
Del opskriften: