Fastelavnsboller

Sådan gør du

Hæld vandbakkelsesmixen og vandet sammen og rør med en elpisker i 3-4 minutter.

Brug en sprøjtepose eller en ske til at forme vandbakkelsesdejen til 10-12 boller på en bageplade beklædt med bagepapir.

Bag ved 225°C i ca. 20-25 minutter eller til dejen er lysebrun. Åbn ikke ovnen undervejs, da det vil få dejen til at falde sammen.

Tag vandbakkelsesbollerne ud af ovnen og lad dem køle helt af.

Pisk fløden til flødeskum.

Skær vandbakkelsesbollerne over på midten.

Kom flødeskum på bunden, pynt med den friske frugt og læg toppen på.

Drys evt. flormelis på toppen.

Ingredienser

4 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Søde sager Bagværk Dessert Kage
Del opskriften: