TIL FORBRUGERE
PRODUKTER
TEMAER
OPSKRIFTER
TIL PROFESSIONELLE
PRODUKTER
TEMAER
VIDEN
BLOG
FAQ
VORES LANDMÆND
KVALITET
SPORBARHED PÅ ÆG
FØDEVARESIKKERHED OG CERTIFICERINGER
OMTANKE
OM OS
KARRIERE
PRESSE
OM OS
KONTAKT
Dansk
Dansk
Deutsch
English
Dansk
Dansk
Deutsch
English
DANÆG COOKING
Æg til aftensmad
Lad dig æg'spirere af vores opskrifter.
Grønne æggehvidewraps m. asparges og rejer
Gourmet omelet m. ost
Bagt torsk med spejlet æg, porrer & miso-dressing
Fishcakes med mangosalat
Frikadeller med bladselleri og karse
Hjemmelavede ravioli med svampe
Hverdagstærtebund og -æggemasse
Hønsesalat a la Waldorf
Hønsesalat med karry