Ramen med æg og enokisvampe

Sådan gør du

Kog æggene i 6,5 minutter, tag straks æggene ud og læg dem iskoldt vand for at forhindre dem i at koge yderligere.
Lad dem køle af i 3 minutter.
Pil så forsigtigt æggene og kom dem i en lille plastikpose med lidt sojasauce, sherry og lidt vand, mens du forbereder Ramen.
Kog nudler efter anvisning på pakken, læg svampene i det sidste minut af kogetiden.
Afdryp nudler og svampe.
Varm hønsefond op sammen med hvidløg, ingefær, sojasovs og eddike, når suppen koger, læg hele forårsløg i og tag suppen af varmen.

Arranger skåle med suppe, svampe, nudler, æg og pynt med chili og sesamblanding

Tip: lav din egen sesamblanding af sort og lys sesam, chiliflakes og lidt salt.

Ingredienser

0

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost Hovedret Mellemmåltid
Del opskriften: