Gin Sour

Sådan gør du

Først laver du en sukkersirup. Bland vand og sukker og sæt det over kog (brug ca. 1 kop vand til en kop sukker). Det skal varme, indtil sukkeret er opløst.

Mens siruppen koger, presses limesaft ud i en shaker. Når siruppen er færdig, hælder du 2 spsk i shakeren.

Tilsæt nu gin og fyld op med is - og så shaker du!

Når det hele er blevet koldt, så hælder ud isen fra. Tilsæt så æggehviden og shake igen. Det skal bare rystes godt sammen, så æggehviden skummer. Anret drinken i et cocktailglas med en tynd strimmel af agurk.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Drikkevare
Del opskriften: