Æggekage

Sådan gør du

Start med at slå æggene ud i en skål, tilsæt salt og pisk massen luftig med et piskeris.

Halver tomaterne. Hak purløg og løg fint, og riv citronskallen. Vær opmærksom på, at denne mængde af fyld er vejledende - du kan altid justere efter ønske.

Varm olivenolie på en pande. Tilsæt smørret og lad det bruse op, og når det er faldet til ro, hældes æggemassen på. Skub æggemassen rundt på panden, som når du laver røræg. Tilsæt tomater, purløg, løg og citronskal.

Sæt æggekagen i ovnen og bag den i 20-30 minutter ved 200 grader varmluft.

Server æggekagen med rugbrød, smør og sennep.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Brunch Frokost
Del opskriften: