Smilende æg med lakserogn

Sådan gør du

Bland rugbrød med olivenolie, hvidløg og salt. Rist på panden.

Kom æggene i kogende vand, og kog 7 minutter. Spul dem straks i koldt vand. Afkøl og pil.

Lige før servering smeltes smørret i en lille gryde. Kom æggene i, og varm dem forsigtigt op, uden at smørret bruner. Tilsæt krydderurter og citronsaft. Fordel dem i små skåle eller dybe tallerkener. Læg en skefuld lakserogn, en citronbåd, dildkvist og ristede rugbrødsterninger ved.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Brunch Forret
Del opskriften: