Bagt ricotta og aspargessalat m. rejer

Sådan gør du

Rør ricotta og æggehvider med basilikum, salt og peber. Fordel ricottamassen i 2 velsmurte alu-forme a ca. 1,5 dl og bag dem i ovnen ved 225°, ca. 20 minutter, til de er gyldne, faste og hævede. Tag dem ud og lad dem afkøle - de vil falde en smule sammen, men fortvivl ikke. Mens ricottaen bager, laves salaten. Bland alle ingredienserne og smag godt til med salt og peber. Vend de bagte riccottaer ud af formene og anret dem med salaten.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Forret Frokost
Del opskriften: