Vandbakkelser med lækkert fyld

Sådan gør du

Forvarm ovnen til 225 grader
Bland posens indhold med 3 dl vand. Pisk i 3-4 minutter. Sprøjt dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag vandbakkelserne i ca. 15 minutter. HUSK, åben ikke ovnen undervejs, da du risikerer at vandbakkelserne falder sammen.
Skær de afkølede vandbakkelser i halve og smør med friskost. Herefter fyldes dit yndlingsfyld i. Det kan være alt fra friskost med røget laks, rogn eller serranoskinke til hjemmelavet kyllingesalat.
Pynt med lidt kryddergrønt og læg toppen på.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Frokost Forret Mellemmåltid
Del opskriften: