Omelet med tabbouleh

Sådan gør du

Omelet

Pisk æggene sammen og drys lidt salt og peber i blandingen.
Tag en lille pande og hæld æggemassen i og steg til den er gylden og let fast. Vend omeletten og steg den kort på den anden side.
For at få en helt runde og lidt tykke omelet kan du bruge en lille pande eller en rund form som kan stilles på panden. Inden omeletten skal vendes, kan formen fjernes uden at æggemassen løber.

Tabbouleh

Tilbered bulgur eller couscous som pakken anviser.
Skyl og hak alle grønsagerne og persillen meget fint. Tilsæt saften fra citronen og rør det hele sammen med bulgur eller couscous.

Anretning

Tag en dyb tallerken eller skål og læg salaten som bunden. Tag tabboulehen og læg den ovenpå salaten. Til sidst placeres omeletten op af tabboulehen og det hele drysses med salt og peber.

Ingredienser

2 Personer

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Aftensmad Frokost
Del opskriften: