Brydeboller med sesam

Sådan gør du

Udrør gæren med lunkent vand. Rør mælk, olie, sesamfrø, sukker og salt og halvdelen af melet i. Ælt dejen færdig med mere mel. Lad den hæve tildækket i ca. 30 min.

Del dejen i 14 stykker, og tril dem til boller. Stil dem ved siden af hinanden i en rund form, og lad dem efterhæve i 10 min. Pensl med æg, og drys med sesamfrø. Bag bollerne i ovn ved 200 grader i 15-20 min. Afkøl lidt i formen.

Ingredienser

14 stk.

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}

{{ ingredientGroup.GroupName }}

  • {{ calculatedAmount }} {{ ingredient.Unit }} {{ formattedIngredientPreText }} {{ formattedIngredientText }} {{ ingredient.PostText }}
Kategorier: Bagværk Morgenmad
Del opskriften: